Jäsenedut

Lomaosakkeet


Jäsenistön käytössä on kolme lomakohdetta, Hotelli Vuontispirtti Enontekiöllä, kolme lomaviikkoa Vierumäki Golf Resort Oy:n huoneistossa ja viisi lomaviikkoa lomaosake Holiday Club Katinkullassa Sotkamossa.

Hakuajan päätyttyä vapaita viikkoja voi tiedustella sihteeriltä, 

kihv.ry@kolumbus.fi tai puh. 050 3363832.

Jos yövyt Hotelli Vuontispirtillä, yhdistys maksaa majoituskuluista 17 euroa/vrk, enintään 6 vrk/vuosi. Ota yhteys sihteeriin, jos olet kiinnostunut mahdollisuudesta!


Holiday Club Katinkulta


Holiday Club Katinkullassa yhdistyksen käytössä on lomaosake, jonka koko on 52 m2 + parvi 17 m2 (makuutilat 4+2:lle). Pohjakuva huoneistosta:

Vierumäki Golf Resort


Golf Resortin huoneistot ovat kooltaan 90 m2 ja asunnot sisältävät tilavan ja valoisan olohuoneen, kaksi makuuhuonetta, avoimen keittiön, kolme kylpyhuonetta sekä lasitetun terassin.

Lisätietoja lomakohteista ja mm. liikenneyhteyksistä kohteisiin saat näiden kotisivuilta Vuontispirtti, Katinkulta ja Vierumäki Golf Resort.

Osoitetietoja
Hotelli Vuontispirtti: Raattama
Katinkulta: Hiekkaniementie, Vuokatti
Vierumäki Golf Resort Oy: Urheiluopistontie 400, Vierumäki

Karttahaku

Oikeusturvavakuutus


Yhdistyksen jäsenmaksuun sisältyy vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Vakuutettuja ovat Kirkon Hallintovirkamiehet ry:n varsinaiset jäsenet toimiessaan kirkon viranhaltijana tässä työssä, virassaan, toimessaan tai ammatissaan.

Vakuutusmäärät


Vastuuvakuutuksen vakuutusmäärä on henkilö- ja esinevahingossa 100 000 euroa vahinkotapahtumaa kohti. Oikeusturvavakuutuksen vakuutusmäärä on 10 000 euroa vakuutustapahtumaa kohti.


Omavastuu


Vastuuvakuutuksen omavastuu on jokaisessa vahinkotapahtumassa 100 euroa ja oikeusturvavakuutuksen omavastuu on 15 % kustannuksista, kuitenkin vähintään 150 euroa.

Kysy sihteeriltä tarkempia tietoja, jos vakuutuksen käyttöön on tarvetta.

Oikeudellinen neuvonta


Jäsenistöllä on mahdollisuus saada oikeudellista neuvontaa omaa palvelussuhdettaan koskevissa asioissa. Asianajotoimisto Kailiala Oy palvelee seuraavasti:

  • puhelinneuvonta rajoittamattomasti
  • valmiiden sopimus- ym. asiakirjojen tarkastaminen
  • ongelman kartoitus enintään 30 minuuttia kestävän henkilökohtaisen tapaamisen aikana

Tämän lisäksi jäsenellä on mahdollisuus omalla kustannuksellaan tehdä Asianajotoimisto Kailiala Oy:n tai minkä tahansa muun Opuslex-toimiston kanssa erillinen toimeksiantosopimus. Toimeksiannon tuntiveloitus jäsenelle on pääsääntöisesti 180 € + alv 24 %. Tämän lisäksi veloitetaan toimeksiantotehtävän hoidosta aiheutuneet kulut.

Asianajotoimisto Kailiala Oy
Tuureporinkatu 6
20100 TURKU

Puh. (02) 284 3400
toimisto@asianajotoimistokailiala.fi 
https://asianajotoimistokailiala.fi

Stipendit


Yhdistys tukee jäsenistön omaehtoista opiskelua ja lisäkouluttautumista stipendein. Vapaamuotoiset hakemukset opintosuunnitelmineen ja kustannusarvioineen voi osoittaa hallitukselle ja toimittaa sihteerille.